Aktivt liv og genial beliggenhed

Nordre Havnekaj har en genial beliggenhed for dig, der drømmer om et aktivt liv, hvor byens bekvemmeligheder er lige om hjørnet. Her har du direkte adgang til lystbådehavnen, restauranter, kulturliv, fantastiske naturoplevelser og kun 1,5 km til den populære golfklub, Great Northern. Samtidig har du den smukke natur at slappe af i – lige fra bakkede marker, frodige skove og til hvide sandstrande.

Historisk og idyllisk købstad

Byen Kerteminde er indbegrebet af en fynsk købstad. Går man igennem byen, går man op ad smalle gader, blandt røde tegltage og gamle købmandsgårde. Samlet skaber dette en idyllisk stemning lige ud til havnen mod Kerteminde Bugt. I Kerteminde finder man flere små cafeer og beværtninger, som ser ud som i gamle dage. Der er omkring 25 restauranter som især holder til i den gamle bymidte. Specielt restauranten Rudolf Mathis er kendt over hele landet, som en sublim fiskerestaurant med en flot udsigt ud over havnen.

Kerteminde Marina

Kerteminde Marina er flere gange udnævnt til at være en af Danmarks bedste, og der er altid mange gæstesejlere fra ind- og udland. En af marinaens store fordele er den korte afstand til byen. Det summer af liv og feriestemning på Kertemindes Marina på de dejlige sommer­eftermiddage og -aftener, hvor gæstesejlerne anløber Kerteminde og finder deres plads ved en af de ti broer i marinaen.