Lej en byhuslejlighed med enestående beliggenhed

Nordre Havnekajs 52 arkitekttegnede byhuslejligheder ligger midt på havnepromenaden med direkte adgang til vandet, marinaen og det grønne byrum. De stemningsfulde boliger spænder fra 60 til 146 m2 og rummer 2 til 5 værelser samt altan eller terrasse.
70154_Nordre havnekaj - lejeboliger_Livingroom

PLADS NOK TIL LIVET

Her får du et hjem, der gør hverdagen bedre. I en bolig skabt med slidstærke, smukke materialer uden vedligehold og besvær. Med lyse trægulve i hvidolieret asketræ og med stilrene, nordisk-inspirerede elementer fra HTH i både køkken, bad og garderobe. Du får også privat altan eller terrasse med udsigt til by, vand eller det grønne gårdrum.

Udenfor venter gårdens grønne fællesområder, hvor du nemt kan falde i snak med naboen, og de små, grønne lommer, hvor du kan sidde i ro og nyde stedet. De mange hyggelige, stemningsfulde passager og stier fører dig fra din hoveddør og ned til havnepromenaden, den gamle by eller ud på en helt tredje smuttur.

GENNEMTÆNKTE DETALJER OG INDRETNING

Det er de små ting, der gør forskellen.

I entreen finder du eksempelvis en uundværlig bryggers-løsning. Her er vaskesøjle, opbevaring og bordplads til hverdagens småting skjult bag en skydelåge, så du nemt kan åbne ’bryggerset’, få styr på praktikken og gemme det hele væk med et enkelt skub, så din entre igen er ryddelig.

Langt de fleste byhuse er skabt med et køkkenalrum, hvor køkkenøen adskiller køkken, spiseplads og stue. Det giver dig et lyst, åbent rum, hvor du nemt kan stå ved komfuret og stadig være en del af samtalen om bordet, imens opdelingen i zoner skaber tre rum i ét. Og så giver lejlighedens mange høje og bredde vinduer et betagende lysindfald året rundt – selv på en vinterdag.

Det viste køkken er udarbejdet på midlertidigt grundlag, og derfor kan der forekomme ændringer af køkkeninventar.

ET OMRÅDE I UDVIKLING OG FORNYELSE

Området omkring Nordre Havnekaj gennemgår de næste år en gennemgribende fornyelse og renovering med respekt for områdets historie. For dig betyder det, at du bor i eksklusive rammer midt i en af landets ældste købstæder, dens rige kulturarv og kulturelle tilbud.

Mod vest ligger Super Brugsen, hvor hele parkeringsområdet bliver fornyet og forskønnet med granitstier, grønne felter og ny belægning. 150 meter fra Nordre Havnekaj er A.P. Møller fonden og Kerteminde Kommune i gang med en udvidelse og ombygning af Fjord&Bælt, der bl.a. omfatter foyer, cafe og en stor, ny multisal, der bliver samlingspunkt for hele byen og ramme om byens arrangementer.

CENTRALT PLACERET MED NEM PARKERING

Du kan parkere i hele nærområdet, hvor der bliver lavet ekstra mange, nye parkeringspladser. Derudover er der mange forskellige muligheder for gæsteparkering i nærheden af Nordre Havnekaj.

Nordre Havnekaj er centralt placeret i Kerteminde med fin forbindelse til bymidten og de mange muligheder her. Der er kun 20 minutter i bil til Odense, og skal du til Sjælland, ligger Storebæltsbroen kun 30 minutter væk i bil.

KLIMATILPASNING OG BÆREDYGTIGHED

Nordre Havnekaj opføres med sunde og bæredygtige miljøcertificerede byggematerialer og husene klimasikres gennem opførelse af høje sokler og anordninger, som kan forhindre vandet i at trænge gennem døre m.m. Karréernes indre arealer hæves terrænmæssigt. Dette vil medvirke til at klimasikre opholds- og fællesarealer og vil ligeledes give mulighed for handicapvenlige, niveaufri adgange til bebyggelsen.