18 ejerboliger med direkte adgang til lystbådehavn

Nordre Havnekaj er 18 arkitekttegnede højkvalitets byhuse med direkte adgang til lystbådehavnen og et nyetableret grønt område. De smukke huse fordeler sig i størrelsen fra 115 m2 op til hele 300 m2.
Det viste køkken er udarbejdet på midlertidigt grundlag, og derfor kan der forekomme ændringer af køkkeninventar.
Det viste køkken er udarbejdet på midlertidigt grundlag, og derfor kan der forekomme ændringer af køkkeninventar.

Mere livsnyderi

Når du flytter ind i dit nye byhus på Nordre Havnekaj, flytter du også ind i et bekvemt og lettere liv, hvor alt er tilrettelagt til mere livsnyderi og mindre vedligehold og praktiske gøremål. Med stærke og smukke lamelparket plank i ask, stilrene køkken-, bad- og garderobeelementer fra HTH og energirigtige og hårdføre hvidevarer fra Siemens, får du et hjem med materialer, der holder.

Unikke byhuse med veldisponeret indretning

Byhusene er alle unikke både i design og indretning, og der er tænkt over hver en detalje med hensyn til indretningen. Et tema i mange af husene er et Masterbedroom med walk-in og direkte adgang til altan – så det er op til dig, om du vil nyde morgenkaffen på sengen eller ude på din altan. Flere af husene har, ud over en entré, også et praktisk bryggers.

Alle husene har to altaner – nogle har endda tre, og en enkelt type har helt op til fire altaner. Udsigten over Marinaen, og byen bliver særlig stemningsfuld her fra dine altaner. Det er svært at forestille sig et bedre sted at invitere gæster på en drink eller bare nyde aftensolen, og roen, alene.

Moderne og historiske på samme tid

Kerteminde er en af landets ældste købstæder med en rig kulturarv, der skal værnes om. Byen er særligt kendt for de gamle byhuse og de hyggelige snævre gader. De nye bebyggelser på Kerteminde Havn skal derfor respektere byens historiske bebyggelsesmønstre.

Nordre Havnekaj udformes som sammenhængende byhuse med variation i højden fra 1,5- til 2,5-plans huse med udnyttet tagetage. Den relativt lave byggehøjde gør at der både kommer en sammenhæng til bådene i lystbådehaven og fra vandsiden vil optræde som en naturlig bykant.

Nordre Havnekaj får sin egen identitet med en nutidig fortolkning af arkitekturen i den eksisterende by gennem materialer og farvevalg.

Nem adgang og bekvem parkering

Nordre Havnekaj ligger centralt placeret i Kerteminde med fin forbindelse til bymidten og resten af omverdenen. Her er kun 20 minutter i bil til Odense, og skal du til Sjælland, ligger Storbæltsbroen ligeledes kun 30 minutter væk i bil.

Der er mulighed for at tilkøbe parkeringspladser, hvoraf der vil være parkeringsmulighed i parkeringskælderen, som ligger inde i karreen. Yderligere findes der mange forskellige muligheder for gæsteparkering i nærheden af Nordre Havnekaj.

Klimatilpasning og bæredygtighed

Nordre Havnekaj opføres med sunde og bæredygtige miljøcertificerede byggematerialer og husene klimasikres gennem opførelse af høje sokler og anordninger, som kan forhindre vandet i at trænge gennem døre m.m. Karréernes indre arealer hæves terrænmæssigt. Dette vil medvirke til at klimasikre opholds- og fællesarealer og vil ligeledes give mulighed for handicapvenlige, niveaufri adgange til bebyggelsen.